Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Import lease

Import lease is een financieringsoptie die steeds vaker wordt gebruikt bij het importeren van auto's uit het buitenland. Het stelt particulieren en bedrijven in staat om een auto te leasen die niet in eigen land verkrijgbaar is. Met import lease kan men een auto naar keuze importeren en vervolgens via een leasemaatschappij financieren.

Een van de voordelen van import lease is dat het de mogelijkheid biedt om een specifieke auto te verkrijgen die niet lokaal beschikbaar is. Dit opent de deur naar een breder scala aan merken, modellen en uitvoeringen, waardoor men de gewenste auto kan rijden die aan de individuele voorkeuren voldoet.

Content Image 20
Leasemaatschappij de verantwoordelijkheid

Bij import lease neemt de leasemaatschappij de verantwoordelijkheid voor het importproces, inclusief de administratieve afhandeling en het voldoen aan de lokale voertuigvereisten, zoals keuringen en belastingen. Dit verlicht de last van het importeren van een auto aanzienlijk, omdat de leasemaatschappij de expertise en ervaring heeft om het proces efficiënt af te handelen.

Daarnaast biedt import lease de mogelijkheid om de betalingen te spreiden over een vooraf bepaalde periode, wat de financiële druk verlicht. Men kan profiteren van vaste maandelijkse leasebetalingen en eventuele onderhouds- en verzekeringskosten kunnen ook in het leasecontract worden opgenomen.


Bijkomende kosten

Het is echter belangrijk om op te merken dat import lease gepaard kan gaan met bepaalde kosten, zoals transport- en douanekosten. Daarnaast moet men rekening houden met de levertermijnen en mogelijke vertragingen die kunnen optreden tijdens het importproces.

Al met al biedt import lease een aantrekkelijke mogelijkheid om een auto te leasen die niet lokaal beschikbaar is, met professionele ondersteuning bij het importproces en de flexibiliteit van maandelijkse betalingen.

circle.png

Zowel zakelijk als
particulier

Common Banner Image

Wij leasen en financieren voertuigen voor ondernemers én voor particulieren. Bovendien kennen wij de weg en weten vaak de beste / snelste route te vinden naar een passende financiering.

Doordat wij met verschillende banken / financieringsmaatschappijen werken kunnen wij een absoluut onafhankelijk advies en voorstel uitbrengen.

Morgen Lease streeft er altijd naar om binnen 24 uur een aanvraag om te zetten in een passende deal. Dat kunnen wij doen door een solide bedrijfsvoering en goede samenwerking met onze financieringsmaatschappijen.

angle.png

Daarom kies je voor
MorgenLease®

1335 +

Auto’s op voorraad

59

Merken in aanbod

96%

Tevreden klanten
Gallery Image 0 Gallery Image 1 Gallery Image 2 Gallery Image 3 Gallery Image 4 Gallery Image 5 Gallery Image 6
circle.png
Morgen Internet - Zorgeloos website