Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Duurzaam leasen

Duurzaam leasen bij auto's, ook wel bekend als groen leasen of eco-leasing, is een groeiende trend in de autowereld. Het omvat het leasen van milieuvriendelijke en energiezuinige auto's om de impact op het milieu te verminderen. Duurzaam leasen biedt verschillende voordelen en mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven.

Content Image 24
Vermindering van de CO2-uitstoot

Een van de belangrijkste voordelen van duurzaam leasen is de vermindering van de CO2-uitstoot. Milieuvriendelijke auto's, zoals elektrische voertuigen (EV's) en hybride auto's, stoten minder schadelijke gassen uit en dragen bij aan het verminderen van luchtvervuiling en klimaatverandering. Door te kiezen voor duurzaam leasen, kunnen gebruikers hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Daarnaast kunnen gebruikers profiteren van fiscale voordelen en stimuleringsmaatregelen die vaak gepaard gaan met duurzaam leasen. Overheden bieden subsidies, belastingvoordelen en lagere onderhoudskosten voor milieuvriendelijke voertuigen, waardoor de kosten van het leasen worden verlaagd.


Extra services en ondersteuning

Duurzaam leasen gaat ook vaak gepaard met extra services en ondersteuning. Leasemaatschappijen kunnen bijvoorbeeld helpen bij het installeren van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen en bieden mogelijkheden voor groene energieopwekking. Bovendien kunnen ze advies geven over duurzame mobiliteitsoplossingen en helpen bij het selecteren van de meest geschikte milieuvriendelijke auto's.

Het is belangrijk op te merken dat duurzaam leasen niet beperkt is tot alleen elektrische voertuigen. Het kan ook betrekking hebben op auto's met lage CO2-uitstoot, efficiënte brandstofmotoren en alternatieve brandstoffen, zoals waterstof.

Kortom, duurzaam leasen biedt de mogelijkheid om milieuvriendelijke auto's te gebruiken, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Het gaat gepaard met fiscale voordelen, extra services en ondersteuning, en draagt bij aan een duurzame toekomst van mobiliteit.

circle.png

Zowel zakelijk als
particulier

Common Banner Image

Wij leasen en financieren voertuigen voor ondernemers én voor particulieren. Bovendien kennen wij de weg en weten vaak de beste / snelste route te vinden naar een passende financiering.

Doordat wij met verschillende banken / financieringsmaatschappijen werken kunnen wij een absoluut onafhankelijk advies en voorstel uitbrengen.

Morgen Lease streeft er altijd naar om binnen 24 uur een aanvraag om te zetten in een passende deal. Dat kunnen wij doen door een solide bedrijfsvoering en goede samenwerking met onze financieringsmaatschappijen.

angle.png

Daarom kies je voor
MorgenLease®

1345 +

Auto’s op voorraad

59

Merken in aanbod

96%

Tevreden klanten
Gallery Image 0 Gallery Image 1 Gallery Image 2 Gallery Image 3 Gallery Image 4 Gallery Image 5 Gallery Image 6
circle.png
Morgen Internet - Zorgeloos website