Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Duurzaam leasen

Duurzaam leasen, groen leasen of eco-leasing, verwijst naar het leasen van een auto met een focus op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. In plaats van traditionele brandstofauto's, omvat duurzaam leasen meestal elektrische auto’s, hybride auto's of auto's met een lage uitstoot. Via onze calculator vind je een groot aanbod aan duurzame auto’s.

Duurzaam leasen is een manier om mensen aan te moedigen om groenere en milieuvriendelijkere transportopties te kiezen. Het bespaart niet alleen brandstofkosten, maar het is ook een slimme zet met het oog op het groeiende aantal milieuzones in de steden. Zo blijf je overal mobiel en help je de natuur een handje. Bij Morgen Lease denken we graag vooruit.
 

Content Image 24
Goede investering

Duurzaam leasen biedt niet alleen voordelen voor het milieu, maar ook voor jou en je bedrijf.

 

Milieubewustzijn: Verminder je ecologische voetafdruk door te kiezen voor milieuvriendelijk rijden. Dit draagt bij aan de bescherming van het milieu en duurzaamheid.

Kostenbesparing: Duurzame voertuigen zijn vaak energiezuiniger en hebben lagere kosten, zoals brandstofverbruik en onderhoudskosten.

Belastingvoordelen: Vaak zijn er belastingvoordelen of subsidies voor duurzame auto’s, waardoor leasen aantrekkelijker worden.

Positieve (bedrijfs)uitstraling: Het tonen van betrokkenheid bij duurzaamheid laat zien dat je maatschappelijk verantwoord leeft en onderneemt.

Toekomstbestendigheid: Gezien de toenemende focus op duurzaamheid, kies je voor een toekomstbestendige route.

Door duurzaam te leasen, investeer je niet alleen in een groenere toekomst, maar denk je ook aan je portemonnee op de langere termijn.  


Extra services en ondersteuning

Duurzaam leasen gaat ook vaak gepaard met extra services en ondersteuning. Leasemaatschappijen kunnen bijvoorbeeld helpen bij het installeren van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen en bieden mogelijkheden voor groene energieopwekking. Bovendien kunnen ze advies geven over duurzame mobiliteitsoplossingen en helpen bij het selecteren van de meest geschikte milieuvriendelijke auto's.

Het is belangrijk op te merken dat duurzaam leasen niet beperkt is tot alleen elektrische voertuigen. Het kan ook betrekking hebben op auto's met lage CO2-uitstoot, efficiënte brandstofmotoren en alternatieve brandstoffen, zoals waterstof.

Kortom, duurzaam leasen biedt de mogelijkheid om milieuvriendelijke auto's te gebruiken, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Het gaat gepaard met fiscale voordelen, extra services en ondersteuning, en draagt bij aan een duurzame toekomst van mobiliteit.

circle.png

Zowel zakelijk als
particulier

Common Banner Image

Wij leasen en financieren voertuigen voor ondernemers én voor particulieren. Bovendien kennen wij de weg en weten vaak de beste / snelste route te vinden naar een passende financiering.

Doordat wij met verschillende banken / financieringsmaatschappijen werken kunnen wij een absoluut onafhankelijk advies en voorstel uitbrengen.

Morgen Lease streeft er altijd naar om binnen 24 uur een aanvraag om te zetten in een passende deal. Dat kunnen wij doen door een solide bedrijfsvoering en goede samenwerking met onze financieringsmaatschappijen.

angle.png

Daarom kies je voor
MorgenLease®

1531 +

Auto’s op voorraad

63

Merken in aanbod

96%

Tevreden klanten
Gallery Image 0 Gallery Image 1 Gallery Image 2 Gallery Image 3 Gallery Image 4 Gallery Image 5 Gallery Image 6
circle.png
Morgen Internet - Zorgeloos website