Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Occasion lease

Occasion lease is een financieringsoptie die steeds meer populariteit wint in de autowereld. Het biedt mensen de mogelijkheid om een gebruikte auto te leasen in plaats van er een nieuw te kopen. Bij occasion lease wordt een auto van een vorige eigenaar overgenomen door een leasemaatschappij en vervolgens aan een nieuwe gebruiker verhuurd.

Het leasen van een occasion heeft verschillende voordelen. Ten eerste is de maandelijkse leaseprijs over het algemeen lager dan bij het leasen van een nieuwe auto. Dit komt doordat de waarde van een auto na verloop van tijd afneemt, en de afschrijvingskosten dus lager zijn. Daarnaast biedt occasion lease de mogelijkheid om in een luxere auto te rijden voor een lager bedrag, aangezien de aanschafprijs van een gebruikte auto doorgaans lager is dan die van een nieuwe auto.

Content Image 16
Ruim aanbod

Bij occasion lease heeft de gebruiker doorgaans de keuze uit een ruim aanbod van verschillende merken, modellen en bouwjaren. Hierdoor is het mogelijk om een auto te kiezen die past bij de persoonlijke wensen en behoeften, en vaak tegen een lagere prijs dan bij het kopen van een nieuwe auto.

Waar moet u op letten?

Het is belangrijk op te merken dat bij occasion lease de auto al een bepaald aantal kilometers op de teller heeft staan en mogelijk enige gebruikssporen vertoont. Het is daarom verstandig om de staat van de auto goed te inspecteren voordat men een leaseovereenkomst aangaat. Daarnaast dient men rekening te houden met de onderhoudskosten die mogelijk hoger kunnen zijn bij een oudere auto.

Al met al biedt occasion lease een aantrekkelijke mogelijkheid om in een gebruikte auto te rijden tegen een betaalbare prijs, met een breed scala aan keuzemogelijkheden.

circle.png

Zowel zakelijk als
particulier

Common Banner Image

Wij leasen en financieren voertuigen voor ondernemers én voor particulieren. Bovendien kennen wij de weg en weten vaak de beste / snelste route te vinden naar een passende financiering.

Doordat wij met verschillende banken / financieringsmaatschappijen werken kunnen wij een absoluut onafhankelijk advies en voorstel uitbrengen.

Morgen Lease streeft er altijd naar om binnen 24 uur een aanvraag om te zetten in een passende deal. Dat kunnen wij doen door een solide bedrijfsvoering en goede samenwerking met onze financieringsmaatschappijen.

angle.png

Daarom kies je voor
MorgenLease®

1335 +

Auto’s op voorraad

59

Merken in aanbod

96%

Tevreden klanten
Gallery Image 0 Gallery Image 1 Gallery Image 2 Gallery Image 3 Gallery Image 4 Gallery Image 5 Gallery Image 6
circle.png
Morgen Internet - Zorgeloos website