Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Voor het eerst leasen

Voor het eerst leasen van een auto kan een spannende stap zijn, maar het kan ook verwarrend zijn als je niet bekend bent met het proces.

Leasen biedt verschillende voordelen, vooral als je niet direct een grote som geld wilt investeren in de aanschaf van een nieuwe auto. Het stelt je in staat om een nieuwe auto te rijden zonder de volledige aanschafprijs te betalen. In plaats daarvan betaal je een maandelijkse leaseprijs gedurende een vooraf bepaalde periode.

Content Image 28
Waar moet ik op letten?

Bij het leasen van een auto is het belangrijk om verschillende aspecten te overwegen. Denk aan het gewenste merk, model en de specificaties van de auto die je wilt leasen. Bedenk ook hoeveel kilometers je per jaar verwacht te rijden, omdat dit van invloed kan zijn op de leasevoorwaarden.

Daarnaast is het belangrijk om de leaseovereenkomst zorgvuldig te lezen en de voorwaarden te begrijpen voordat je tekent. Let op zaken als de looptijd van het leasecontract, de maandelijkse betalingen, het toegestane aantal kilometers en eventuele extra kosten of verzekeringen.

Particulier Leasen

Financiële Controle
Leasen kan financieel aantrekkelijk zijn vanwege lagere maandelijkse betalingen in vergelijking met het kopen van een auto. Bereken goed wat jij maandelijk kunt missen.

Kilometrage
Let op het toegestane kilometrage. Overschrijding van het afgesproken aantal kilometers kan soms resulteren in extra kosten.

Onderhoud en Verzekering
Controleer welke aspecten van onderhoud en verzekering zijn inbegrepen in het leasecontract. Sommige leases dekken bepaalde onderhoudskosten en verzekeringen, andere niet.


Zakelijk Leasen

Fiscale overwegingen
Onderzoek de fiscale voordelen van zakelijk leasen. In veel gevallen kunnen de leasekosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Bedrijfsbudget
Zorg ervoor dat het leasen past binnen het budget van je bedrijf. Kies een auto die het beste aansluit bij jouw wensen, maar ook bij je budget. Onze handige calculator helpt je op weg.

Contractvoorwaarden
Begrijp de voorwaarden van het leasecontract, inclusief looptijd en eventuele kosten aan het einde van het contract. Bij vragen kun je altijd even contact opnemen om onduidelijkheden te voorkomen. Morgen Lease helpt je graag.

Eindopties
Onderzoek of het leasecontract opties biedt aan het einde van de looptijd, zoals het kopen van de auto, het verlengen van het leasecontract of het overstappen naar een nieuwe lease.

Meer weten? Bekijk het informatiemenu bovenaan de pagina of neem contact op via de contactpagina.
circle.png

Zowel zakelijk als
particulier

Common Banner Image

Wij leasen en financieren voertuigen voor ondernemers én voor particulieren. Bovendien kennen wij de weg en weten vaak de beste / snelste route te vinden naar een passende financiering.

Doordat wij met verschillende banken / financieringsmaatschappijen werken kunnen wij een absoluut onafhankelijk advies en voorstel uitbrengen.

Morgen Lease streeft er altijd naar om binnen 24 uur een aanvraag om te zetten in een passende deal. Dat kunnen wij doen door een solide bedrijfsvoering en goede samenwerking met onze financieringsmaatschappijen.

angle.png

Daarom kies je voor
MorgenLease®

1529 +

Auto’s op voorraad

63

Merken in aanbod

96%

Tevreden klanten
Gallery Image 0 Gallery Image 1 Gallery Image 2 Gallery Image 3 Gallery Image 4 Gallery Image 5 Gallery Image 6
circle.png
Morgen Internet - Zorgeloos website