Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Wat is financial lease?

Financial lease is een financieringsvorm waarbij je een auto kunt aanschaffen zonder het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen. Het werkt op een manier die lijkt op een hypotheek.

Je kiest de auto die je wilt leasen. Net als bij een hypotheek kun je direct gebruik maken van de beoogde auto. Dit kan bij Morgen lease zowel een nieuwe als een gebruikte auto zijn.

Je sluit een leaseovereenkomst af met ons. In deze overeenkomst staan zaken zoals de looptijd van de lease, het maandelijkse leasebedrag en de rente.
Wij regelen de financiering voor jou. We verzorgen het bedrag aan de dealer waar je de auto hebt uitgekozen.

In plaats van de volledige aankoopwaarde in één keer af te rekenen, betaal je in termijnen, meestal maandelijks. Deze betalingen omvatten zowel de aflossing van het leasebedrag als de rente.

Aan het einde van de leaseperiode heb je vaak de mogelijkheid om de auto tegen een vooraf bepaalde restwaarde over te nemen en daarmee de volledige eigenaar te worden.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Content Image 14
Voordelen van financial lease

Behoud van liquiditeit
Meer liquiditeit beschikbaar voor andere bedrijfsbehoeften.

Fiscale voordelen
In veel gevallen kunnen de rentekosten van financial leaseovereenkomsten fiscaal aftrekbaar zijn.

Voorspelbare lasten
Met vaste termijnen en rentetarieven biedt financial lease voorspelbare maandelijkse kosten, wat financiële planning vergemakkelijkt.

Economische eigendom
Economisch eigenaar zijn betekent dat je de voordelen van waardestijgingen en afschrijvingen kan ervaren.

Flexibiliteit
Financial lease biedt flexibiliteit bij het kiezen van de looptijd en het type auto.

Eenvoudige aanschaf
Het aanvragen en afsluiten van een financial lease is bij ons eenvoudig en vereist minder papierwerk dan bij traditionele leningen.

Verbetering van de balans
Omdat de auto op de balans wordt vermeld, kan het de financiële positie van je bedrijf verbeteren en mogelijk de kredietwaardigheid versterken.

Overname
Aan het einde van de leaseperiode kan je vaak de auto tegen een vooraf bepaalde prijs kopen.

Goed om te weten

Het is belangrijk op te merken dat de voordelen van financial lease afhankelijk zijn van jouw specifieke omstandigheden en behoeften. Het is raadzaam om je keuze zorgvuldig te overwegen voordat je besluit om een financial leaseovereenkomst aan te gaan.

circle.png

Zowel zakelijk als
particulier

Common Banner Image

Wij leasen en financieren voertuigen voor ondernemers én voor particulieren. Bovendien kennen wij de weg en weten vaak de beste / snelste route te vinden naar een passende financiering.

Doordat wij met verschillende banken / financieringsmaatschappijen werken kunnen wij een absoluut onafhankelijk advies en voorstel uitbrengen.

Morgen Lease streeft er altijd naar om binnen 24 uur een aanvraag om te zetten in een passende deal. Dat kunnen wij doen door een solide bedrijfsvoering en goede samenwerking met onze financieringsmaatschappijen.

angle.png

Daarom kies je voor
MorgenLease®

1531 +

Auto’s op voorraad

63

Merken in aanbod

96%

Tevreden klanten
Gallery Image 0 Gallery Image 1 Gallery Image 2 Gallery Image 3 Gallery Image 4 Gallery Image 5 Gallery Image 6
circle.png
Morgen Internet - Zorgeloos website