Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Wat is financial lease?

Financial lease is een financieringsoptie die steeds populairder wordt bij het kopen van een auto. Het is een vorm van leasing waarbij een bedrijf of individu een auto kan kopen zonder het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen. In plaats daarvan wordt de auto gefinancierd door een leasemaatschappij, waarbij de koper maandelijkse leasebetalingen doet over een vooraf bepaalde periode.

Bij financial lease wordt de koper direct eigenaar van de auto, waardoor de auto op de balans kan worden gezet. Dit heeft voordelen voor ondernemers, omdat zij de auto kunnen afschrijven en gebruik kunnen maken van fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien kunnen zij de BTW over de aanschafprijs van de auto terugvorderen.

Content Image 14
Voordelen van financial lease

De maandelijkse leasebetalingen bij financial lease bestaan uit aflossing en rente. De rente is gebaseerd op het geleende bedrag en de looptijd van het leasecontract. Aan het einde van de leaseperiode heeft de koper de mogelijkheid om de auto over te nemen voor een vooraf bepaalde restwaarde.

Een ander voordeel van financial lease is dat de koper volledige vrijheid heeft bij het kiezen van de auto. Men kan een nieuwe of gebruikte auto naar keuze kopen en de auto kan worden aangepast of bestickerd met bedrijfslogo's.

Goed om te weten

Het is belangrijk om te vermelden dat financial lease een vorm van lenen is en de koper verantwoordelijk is voor het onderhoud, verzekering en andere bijkomende kosten van de auto. Het is daarom essentieel om de financiële situatie goed te evalueren voordat men besluit om een auto te leasen via deze methode.

circle.png

Zowel zakelijk als
particulier

Common Banner Image

Wij leasen en financieren voertuigen voor ondernemers én voor particulieren. Bovendien kennen wij de weg en weten vaak de beste / snelste route te vinden naar een passende financiering.

Doordat wij met verschillende banken / financieringsmaatschappijen werken kunnen wij een absoluut onafhankelijk advies en voorstel uitbrengen.

Morgen Lease streeft er altijd naar om binnen 24 uur een aanvraag om te zetten in een passende deal. Dat kunnen wij doen door een solide bedrijfsvoering en goede samenwerking met onze financieringsmaatschappijen.

angle.png

Daarom kies je voor
MorgenLease®

1335 +

Auto’s op voorraad

59

Merken in aanbod

96%

Tevreden klanten
Gallery Image 0 Gallery Image 1 Gallery Image 2 Gallery Image 3 Gallery Image 4 Gallery Image 5 Gallery Image 6
circle.png
Morgen Internet - Zorgeloos website