Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Sale and leaseback

Een "sale and leaseback" is een financiële regeling waarbij jij je (bedrijfs)auto’s verkoopt en deze vervolgens terugleast. Dit kan financiële voordelen hebben. Je verkoopt (in naam van het bedrijf) de bestaande vloot of een deel daarvan. Na de verkoop sluit je namens het bedrijf een leaseovereenkomst af om de verkochte auto's direct terug te huren, of ‘leasen’. Hierdoor blijven de auto's beschikbaar voor gebruik, maar het bedrijf is niet meer de eigenaar.

Content Image 30
Waarom sale and leaseback?

De voordelen van een sale and leaseback kunnen onder meer het vrijmaken van kapitaal zijn, het verminderen van administratieve lasten die gepaard gaan met het beheer van bedrijfsauto’s, en mogelijk fiscale voordelen.

Afhankelijk van de fiscale wetgeving kunnen er belastingvoordelen verbonden zijn aan het leasen van auto's, in plaats van deze in bezit te hebben.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen die het voor jou kan opleveren? neem gerust contact op met Morgen Lease en win vrijblijvend advies in.


Zakelijk en particulier

Het is belangrijk op te merken dat sale and leaseback niet alleen geschikt is voor bedrijven, maar ook voor particulieren die hun auto willen leasen. Het stelt je in staat om je auto te verkopen en deze terug te leasen, waardoor je toegang krijgt tot een nieuwe auto zonder de financiële lasten van de aanschaf.

Al met al biedt sale and leaseback bedrijven en particulieren de mogelijkheid om kapitaal vrij te maken, financiële flexibiliteit te hebben en zich te concentreren op hun kernactiviteiten. Het is een interessante optie voor diegenen die hun wagenpark willen optimaliseren of willen genieten van de voordelen van het leasen van een auto zonder grote investeringen.

circle.png

Zowel zakelijk als
particulier

Common Banner Image

Wij leasen en financieren voertuigen voor ondernemers én voor particulieren. Bovendien kennen wij de weg en weten vaak de beste / snelste route te vinden naar een passende financiering.

Doordat wij met verschillende banken / financieringsmaatschappijen werken kunnen wij een absoluut onafhankelijk advies en voorstel uitbrengen.

Morgen Lease streeft er altijd naar om binnen 24 uur een aanvraag om te zetten in een passende deal. Dat kunnen wij doen door een solide bedrijfsvoering en goede samenwerking met onze financieringsmaatschappijen.

angle.png

Daarom kies je voor
MorgenLease®

1531 +

Auto’s op voorraad

63

Merken in aanbod

96%

Tevreden klanten
Gallery Image 0 Gallery Image 1 Gallery Image 2 Gallery Image 3 Gallery Image 4 Gallery Image 5 Gallery Image 6
circle.png
Morgen Internet - Zorgeloos website