Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Sale and leaseback

Sale and leaseback is een financieringsoptie die steeds populairder wordt bij het leasen van auto's. Het houdt in dat een bedrijf zijn eigen auto's verkoopt aan een leasemaatschappij en ze vervolgens terug least voor gebruik. Dit biedt verschillende voordelen en mogelijkheden voor bedrijven.

Een van de belangrijkste voordelen van sale and leaseback is dat het bedrijven in staat stelt om direct kapitaal vrij te maken. Door hun bestaande wagenpark te verkopen, kunnen bedrijven liquide middelen genereren die ze kunnen investeren in andere bedrijfsactiviteiten of om te groeien.

Content Image 30
Financiële flexibiliteit

Daarnaast biedt sale and leaseback financiële flexibiliteit. Bedrijven kunnen de kosten van het wagenpark spreiden over een leaseperiode, waardoor de druk op de cashflow wordt verlicht. Dit kan vooral gunstig zijn voor bedrijven die geen grote initiële investeringen willen doen of die zich willen concentreren op hun kernactiviteiten in plaats van het beheer van een wagenpark.

Een ander voordeel is dat de leasemaatschappij de verantwoordelijkheid draagt voor het beheer en onderhoud van de auto's. Dit vermindert de operationele zorgen en kosten voor het bedrijf, omdat de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor het repareren, onderhouden en verzekeren van de voertuigen.


Zakelijk en particulier

Het is belangrijk op te merken dat sale and leaseback niet alleen geschikt is voor bedrijven, maar ook voor particulieren die hun auto willen leasen. Het stelt hen in staat om hun bestaande auto te verkopen en deze terug te leasen, waardoor ze toegang hebben tot een nieuwe auto zonder de financiële lasten van de aanschaf.

Al met al biedt sale and leaseback bedrijven en particulieren de mogelijkheid om kapitaal vrij te maken, financiële flexibiliteit te hebben en zich te concentreren op hun kernactiviteiten. Het is een interessante optie voor diegenen die hun wagenpark willen optimaliseren of willen genieten van de voordelen van het leasen van een auto zonder grote investeringen.

circle.png

Zowel zakelijk als
particulier

Common Banner Image

Wij leasen en financieren voertuigen voor ondernemers én voor particulieren. Bovendien kennen wij de weg en weten vaak de beste / snelste route te vinden naar een passende financiering.

Doordat wij met verschillende banken / financieringsmaatschappijen werken kunnen wij een absoluut onafhankelijk advies en voorstel uitbrengen.

Morgen Lease streeft er altijd naar om binnen 24 uur een aanvraag om te zetten in een passende deal. Dat kunnen wij doen door een solide bedrijfsvoering en goede samenwerking met onze financieringsmaatschappijen.

angle.png

Daarom kies je voor
MorgenLease®

1335 +

Auto’s op voorraad

59

Merken in aanbod

96%

Tevreden klanten
Gallery Image 0 Gallery Image 1 Gallery Image 2 Gallery Image 3 Gallery Image 4 Gallery Image 5 Gallery Image 6
circle.png
Morgen Internet - Zorgeloos website